ВСЕ   ультраранние сорта    ранние сорта    среднеранние сорта    среднеспелые сорта    среднепоздние сорта       экзотические сорта

Уважаемые покупатели!!!
Прием предварительных заказов с октября 2017г.
Все заявки на посадочный картофель будут отгружены в марте-апреле 2018г.
Отгрузка картофеля только по предоплате через Новою Пошту или самовывозом: г.Киев ул.Машиностроительная, 50

Cортировать :
ХОББИ ТОВАРЫ
ПРОФИ ТОВАРЫ

[1] 2
семенной картофель Солоха (Суперэлита) 1 кг
59.50 грн.
Опт от 5 пакет. 57.52 грн.
шт.
Купить
код 303254

Солоха - перший сорт картоплі синього забарвлення з фіолетовим м’якушем виведений в Україні.
Сорт Солоха містить підвищений вміст антиоксидантів, що доречно зимою, коли немає свіжих овочів. Незамінний при дієтичному харчуванні.
На одному кущі сорту Солоха - до 10-12 бульб. Використовують як профілактичний засіб для покращення роботи, лікування травної і кровроносної систем та зміцнення імунітету.
Сорт Солоха без ГМО. Підходить для вирощування в усіх кліматичних зонах.

Сорт Солоха відносять до кулінарного типу: А.

Група стиглостіСередньостиглий сорт
Період вегетації115 днів
Кулінарний типА
Форма бульб Округло-овальна
Розмір бульбВеликі
Колір бульбиСиній
Кількість бульбдо 10-12


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

семенной картофель Хортиця (Суперэлита) 1 кг
59.50 грн.
Опт от 5 пакет. 57.52 грн.
шт.
Купить
код 303256

Хортиця - перший сорт картоплі червоного забарвлення з червоним м’якушем виведений в Україні.
Сорт Хортиця придатний для використання як природний барвник. Містить підвищений вміст антиоксидантів – бета-каротин, лікопін, зеаксантин. Незамінний при дієтичному харчуванні.
На одному кущі сорту Хортиця - до 20 бульб. Використовують як профілактичний засіб для покращення роботи, лікування травної і кровроносної систем та зміцнення імунітету.
Сорт Хортиця без ГМО. Варити в підсоленій воді в окремій посудині.

Сорт Хортиця відносять до кулінарного типу: АВ.

Група стиглостіСередньопізній сорт
Період вегетації105-120 днів
Кулінарний типА
Форма бульб Видовжено-овальна
Розмір бульбВеликі
Колір бульбиЧервоний
Кількість бульбдо 20-24


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

семенной картофель Пикассо (І репродукция) 3 кг
69.90 грн.
Опт от 5 сетка. 65.61 грн.
шт.
Купить
код 303138

Сорт Пікассо - національний стандарт за смаковими якостями.
Сорт Пікассо - середньопізній високоврожайний великобульбовий сорт столового призначення від голландської компанії Agrico.
Сорт Пікассо має добрі смакові якості та гарний товарний вигдяд, формує однорідні бульби з привабливим фіолетовим забарвленням вічок.
Сорту Пікассо притаманна надзвичайно висока стійкість до парші.
Сорт Пікассо має високу посухостійкість та стійкість бульб до фітофторозу. Чудово придатний для тривалого зберізання.
Сорт Пікассо Потребує внесення зменшеної кількості азоту.
Сорт Пікассо відносять до кулінарного типу: В.

Група стиглостіСередньопізній
Кулінарний типВ
Форма бульб Овальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкірки Жовтий
Колір м`якушу Кремовий
Кількість бульб14
Вміст сухих речовин, %18,7%
Період спокоюДуже довгий
ПосухостійкістьСередня
Стійкість до пошкодженьСтійкий
Чорна ніжкаСередньостійкий
Стійкість до фітофторозу листя Чутливий
Стійкість до фітофторозу бульб Стійкий
Стійкість до парші звичайної Малочутливий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

семенной картофель Пикассо (І репродукция) 20 кг
384.93 грн.
Опт от 4 мешок. 346.44 грн.
шт.
Купить
код 303139

Сорт Пікассо - національний стандарт за смаковими якостями.
Сорт Пікассо - середньопізній високоврожайний великобульбовий сорт столового призначення від голландської компанії Agrico.
Сорт Пікассо має добрі смакові якості та гарний товарний вигдяд, формує однорідні бульби з привабливим фіолетовим забарвленням вічок.
Сорту Пікассо притаманна надзвичайно висока стійкість до парші.
Сорт Пікассо має високу посухостійкість та стійкість бульб до фітофторозу. Чудово придатний для тривалого зберізання.
Сорт Пікассо Потребує внесення зменшеної кількості азоту.
Сорт Пікассо відносять до кулінарного типу: В.

Група стиглостіСередньопізній
Кулінарний типВ
Форма бульб Овальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкірки Жовтий
Колір м`якушу Кремовий
Кількість бульб14
Вміст сухих речовин, %18,7%
Період спокоюДуже довгий
ПосухостійкістьСередня
Стійкість до пошкодженьСтійкий
Чорна ніжкаСередньостійкий
Стійкість до фітофторозу листя Чутливий
Стійкість до фітофторозу бульб Стійкий
Стійкість до парші звичайної Малочутливий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

семенной картофель Ривьера (І репродукция) 3 кг
69.90 грн.
Опт от 5 пакет. 65.61 грн.
шт.
Купить
код 303123

Національний стандарт в групі ранніх сортів.
Надранній високоврожайний сорт картоплі Рів’єра столового призначення з привабливою шкіркою, чудовою жаростійкістю та стійкістю до вірусних захворювань, хорошими смаковими якостями.
Перші бульби можна підкопувати через 35 днів після посадки.
Сорт Рів’єра придатний для отримання надранньої продукції, вирощування під плівкою.
Можливість отримання двох врожаїв в південних регіонах країни.
Сорт Рів’єра інтенсивно накопичує товарний врожай до появи фітофторозу.
Сорт Рів’єра для забезпечення хорошого зберігання бульб потребує контрольованого внесення азотних добрив.

Група стиглостіДуже ранній
Кулінарний типАВ
Форма бульб Овальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкірки Світло-жовтий
Колір м`якушу Світло-жовтий
Кількість бульб17
Вміст сухих речовин, %18,7%
Період спокоюСередній
ПосухостійкістьВисока
Стійкість до пошкодженьСтійкий
Чорна ніжкаСередньостійкий
Стійкість до фітофторозу листяЧутливий
Стійкість до фітофторозу бульбЧутливий
Стійкість до парші звичайноїЧутливий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

семенной картофель Ероу (І репродукция) 3 кг
69.90 грн.
Опт от 5 пакет. 65.61 грн.
шт.
Купить
код 303124

Ероу - ранній великобульбовий високоврожайний сорт столового призначення, стійкий до потемніння після варки, не розварюється, має гарний товарний вигляд, неглибокі вічка, білий м’якуш. Форма бульби – видовжено-овальна.
Сорт Ероу має високу пластичність, придатний для вирощування на всіх типах ґрунтів.
Сорт Ероу потребує обережного збирання, оскільки формує ніжну шкірку. Чутливий до метрибузину.
Попереднє пророщування сорту Ероу підвищує кількість бульб в кущі. Рекомендується внесення зменшеної кількості азоту. Потребує глибшої посадки.

Група стиглостіРанній
Кулінарний типАВ
Форма бульб Видовжено-овальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкірки Світло-жовтий
Колір м`якушу Білий
Кількість бульб12
Вміст сухих речовин, %18,0%
Період спокоюКороткий
ПосухостійкістьСередня
Стійкість до пошкодженьЧутливий
Чорна ніжкаСередньостійкий
Стійкість до фітофторозу листяЧутливий
Стійкість до фітофторозу бульбСтійкий
Стійкість до парші звичайноїМалочутливий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

семенной картофель Еволюшн (І репродукция) 3 кг
69.90 грн.
Опт от 5 пакет. 65.61 грн.
шт.
Купить
код 303126

Еволюшн - високоврожайний середньоранній столовий сорт, стійкий до парші і вірусних захворювань.
Еволюшн формує великі темно-червоні, бульби з неглибокими вічками та світло-жовтим м'якушем. Має добрі смакові якості. Форма бульби – видовжено-овальна. На кущі в середньому – 18 бульб.
Сорт Еволюшн вимогливий до вологозабезпечення.
Сорт Еволюшн віддає перевагу вирощуванню на легких піщаних ґрунтах.

Група стиглостіСередньоранній
Кулінарний типВ
Форма бульб Видовжено-овальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкіркиЧервоний
Колір м`якушу Світло-жовтий
Кількість бульб18
Вміст сухих речовин, %18,7%
Період спокоюКороткий
ПосухостійкістьСередня
Стійкість до пошкодженьМалочутливий
Чорна ніжкаСтійкий
Стійкість до фітофторозу листяЧутливий
Стійкість до фітофторозу бульбСтійкий
Стійкість до парші звичайноїЧутливий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

семенной картофель Мадлен (І репродукция) 3 кг
69.90 грн.
Опт от 5 пакет. 65.61 грн.
шт.
Купить
код 303128

Мадлен - середньоранній високоврожайний сорт столового призначення, формує однорідні бульби середнього розміру. Забарвлення бульби зовні та м’якоті – жовте. На кущі формується 18-20 бульб.
Сорт Мадлен має добрі смакові якості. Характеризується високою стійкістю до вірусних захворювань.
Сорт Мадлен має прекрасні споживчі якості для постачання до торгових мереж, чищення та пакування.

Група стиглостіСередньоранній
Кулінарний типАВ
Форма бульб Округло-овальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкірки Жовтий
Колір м`якушу Жовтий
Кількість бульб18
Вміст сухих речовин, %18,2%
Період спокоюСередній
ПосухостійкістьСередня
Стійкість до пошкодженьМалочутливий
Чорна ніжкаСередньостійкий
Стійкість до фітофторозу листяЧутливий
Стійкість до фітофторозу бульбСтійкий
Стійкість до парші звичайноїЧутливий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

семенной картофель Воларе (І репродукция) 3 кг
69.90 грн.
Опт от 5 пакет. 65.61 грн.
шт.
Купить
код 303134

Воларе - високоврожайний середньостиглий великобульбовий сорт столового призначення з високою жаростійкістю.
Сорт Воларе характеризується стійкістю до комплексу захворювань і механічних пошкоджень при збиранні врожаю.
Сорту Воларе притаманний світло-жовтий колір шкірки та біле забарвлення м'якуша. Форма бульби овальна.
Особливою відмінністю сорту Воларе є дуже тривале зберігання бульб!!!

Група стиглостіСередньостиглий
Кулінарний типАВ
Форма бульбОвальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкіркиСвітло-жовтий
Колір м`якушуБілий
Кількість бульб18
Вміст сухих речовин, %18,0%
Період спокоюКороткий
ПосухостійкістьВисока
Стійкість до пошкодженьСтійкий
Чорна ніжкаСтійкий
Стійкість до фітофторозу листяСтійкий
Стійкість до фітофторозу бульбСтійкий
Стійкість до парші звичайноїСтійкий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

семенной картофель Рудольф- Новинка в Украине (І репродукция) 3 кг
69.90 грн.
Опт от 5 пакет. 65.61 грн.
шт.
Купить
код 303136

Рудольф - середньопізній високоврожайний великобульбовий сорт столового призначення, має добрі смакові якості та гарний товарний вигляд, формує однорідні бульби з темно-червоним забарвленням, поверхневими вічками і білим м’якушем.
Сорт Рудольф, завдяки високому вмісту сухих речовин, придатний для переробки на фрі.
Рудольф має високу посухостійкість та стійкість до парші і до фітофторозу бульб.
Сорт Рудольф чудово придатний до тривалого зберігання.

Група стиглостіСередньопізній
Кулінарний типАВ
Форма бульб Округло-овальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкірки Червоний
Колір м`якушу Білий
Кількість бульб10
Вміст сухих речовин, %20,0%
Період спокоюДуже довгий
ПосухостійкістьВисока
Стійкість до пошкодженьСтійкий
Чорна ніжкаСтійкий
Стійкість до фітофторозу листя Стійкий
Стійкість до фітофторозу бульб Стійкий
Стійкість до парші звичайної Стійкий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

семенной картофель Гранада(Granada) (І репродукция) 3 кг
72.24 грн.
Опт от 5 сетка. 67.81 грн.
шт.
Купить
код 303200

Гранада - новий високоврожайний перспективний сорт столового призначення від німецької компанії Solana GmbH & Co. KG. Оригінатор сорту - Solana GmbH & Co. KG.
На одному кущі - 10-14 бульб. Відмінні смакові якості – 4,8 з 5 балів.
Демонструє високу стійкість до сріблястої парші.
Сорт Гранада формує особливо привабливі видовжені бульби з дуже гладенькою шкіркою та яскравим кольором.
Вегетаційний період - 100 днів. Лежкість до 7 місяців.

Сорт Гранада відносять до двох кулінарних типів: АВ.

Група стиглостіСередньостиглий сорт
Період вегетації100 днів
Кулінарний типАВ
Форма бульбВидовжено-овальна
Розмір бульбВеликі
Колір бульбиЖовтий
Кількість бульб10-14


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

Інтернет-магазин ВесноДар реалізує продукцію Solana GmbH & Co KG згідно офіційного контракту, укладеного між  ТОВ «Солана Україна» та Інтернет магазином Веснодар

ТОВ «Солана Україна» є офіційним представником відомого німецького концерну Solana GmbH & Co KG , який почав свій шлях у картоплярстві більше ніж на 100 років тому, в 1905 р.

 Solana GmbH & Co KG пропонує високоврожайні сорти картоплі німецької та голландської селекції, які підходять практично для будь-яких кліматичних зон, смаку та застосування: столова картопля, для виробництва чіпсів, пластівців, крохмалю, або для органічного землеробства.

семенной картофель Королева Анна(Queen Anne) (І репродукция) 3 кг
72.24 грн.
Опт от 5 сетка. 67.81 грн.
шт.
Купить
код 303202

Королева Анна - надзвичайно вирівняний за розміром, високоврожайний, середньоранній (80-85 днів) столовий сорт з яскравою шкіркою від німецької компанії Solana GmbH & Co. KG. Оригінатор сорту - Solana GmbH & Co. KG.
Формує найбільшу фракцію товарного врожаю (35/60). Незважаючи на ранньостиглість, має чудову лежкість.
На одному кущі сорту Королева Анна - 10-16 бульб.
Цей сорт вирощує президент Білорусії в резиденції «Дрозди»

Сорт Королева Анна відносять до кулінарного типу: В.

Група стиглостіСередньоранній сорт
Період вегетації80-85 днів
Кулінарний типВ
Форма бульбОвальна
Розмір бульбВеликі
Колір бульбиЖовтий
Кількість бульб10-16


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

семенной картофель Ривьера (І репродукция) 20 кг
384.93 грн.
Опт от 4 мешок. 346.44 грн.
шт.
Купить
код 303122

Національний стандарт в групі ранніх сортів.
Надранній високоврожайний сорт картоплі Рів’єра столового призначення з привабливою шкіркою, чудовою жаростійкістю та стійкістю до вірусних захворювань, хорошими смаковими якостями.
Перші бульби можна підкопувати через 35 днів після посадки.
Сорт Рів’єра придатний для отримання надранньої продукції, вирощування під плівкою.
Можливість отримання двох врожаїв в південних регіонах країни.
Сорт Рів’єра інтенсивно накопичує товарний врожай до появи фітофторозу.
Сорт Рів’єра для забезпечення хорошого зберігання бульб потребує контрольованого внесення азотних добрив.

Група стиглостіДуже ранній
Кулінарний типАВ
Форма бульб Овальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкірки Світло-жовтий
Колір м`якушу Світло-жовтий
Кількість бульб17
Вміст сухих речовин, %18,7%
Період спокоюСередній
ПосухостійкістьВисока
Стійкість до пошкодженьСтійкий
Чорна ніжкаСередньостійкий
Стійкість до фітофторозу листяЧутливий
Стійкість до фітофторозу бульбЧутливий
Стійкість до парші звичайноїЧутливий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

семенной картофель Ероу (І репродукция) 20 кг
384.93 грн.
Опт от 4 мешок. 346.44 грн.
шт.
Купить
код 303125

Ероу - ранній великобульбовий високоврожайний сорт столового призначення, стійкий до потемніння після варки, не розварюється, має гарний товарний вигляд, неглибокі вічка, білий м’якуш. Форма бульби – видовжено-овальна.
Сорт Ероу має високу пластичність, придатний для вирощування на всіх типах ґрунтів.
Сорт Ероу потребує обережного збирання, оскільки формує ніжну шкірку. Чутливий до метрибузину.
Попереднє пророщування сорту Ероу підвищує кількість бульб в кущі. Рекомендується внесення зменшеної кількості азоту. Потребує глибшої посадки.

Група стиглостіРанній
Кулінарний типАВ
Форма бульб Видовжено-овальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкірки Світло-жовтий
Колір м`якушу Білий
Кількість бульб12
Вміст сухих речовин, %18,0%
Період спокоюКороткий
ПосухостійкістьСередня
Стійкість до пошкодженьЧутливий
Чорна ніжкаСередньостійкий
Стійкість до фітофторозу листяЧутливий
Стійкість до фітофторозу бульбСтійкий
Стійкість до парші звичайноїМалочутливий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

семенной картофель Еволюшн (І репродукция) 20 кг
384.93 грн.
Опт от 4 мешок. 346.44 грн.
шт.
Купить
код 303127

Еволюшн - високоврожайний середньоранній столовий сорт, стійкий до парші і вірусних захворювань.
Еволюшн формує великі темно-червоні, бульби з неглибокими вічками та світло-жовтим м'якушем. Має добрі смакові якості. Форма бульби – видовжено-овальна. На кущі в середньому – 18 бульб.
Сорт Еволюшн вимогливий до вологозабезпечення.
Сорт Еволюшн віддає перевагу вирощуванню на легких піщаних ґрунтах.

Група стиглостіСередньоранній
Кулінарний типВ
Форма бульб Видовжено-овальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкіркиЧервоний
Колір м`якушу Світло-жовтий
Кількість бульб18
Вміст сухих речовин, %18,7%
Період спокоюКороткий
ПосухостійкістьСередня
Стійкість до пошкодженьМалочутливий
Чорна ніжкаСтійкий
Стійкість до фітофторозу листяЧутливий
Стійкість до фітофторозу бульбСтійкий
Стійкість до парші звичайноїЧутливий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

семенной картофель Мадлен (І репродукция) 20 кг
384.93 грн.
Опт от 4 мешок. 346.44 грн.
шт.
Купить
код 303129

Мадлен - середньоранній високоврожайний сорт столового призначення, формує однорідні бульби середнього розміру. Забарвлення бульби зовні та м’якоті – жовте. На кущі формується 18-20 бульб.
Сорт Мадлен має добрі смакові якості. Характеризується високою стійкістю до вірусних захворювань.
Сорт Мадлен має прекрасні споживчі якості для постачання до торгових мереж, чищення та пакування.

Група стиглостіСередньоранній
Кулінарний типАВ
Форма бульб Округло-овальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкірки Жовтий
Колір м`якушу Жовтий
Кількість бульб18
Вміст сухих речовин, %18,2%
Період спокоюСередній
ПосухостійкістьСередня
Стійкість до пошкодженьМалочутливий
Чорна ніжкаСередньостійкий
Стійкість до фітофторозу листяЧутливий
Стійкість до фітофторозу бульбСтійкий
Стійкість до парші звичайноїЧутливий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

семенной картофель Воларе (І репродукция) 20 кг
384.93 грн.
Опт от 4 мешок. 346.44 грн.
шт.
Купить
код 303135

Воларе - високоврожайний середньостиглий великобульбовий сорт столового призначення з високою жаростійкістю.
Сорт Воларе характеризується стійкістю до комплексу захворювань і механічних пошкоджень при збиранні врожаю.
Сорту Воларе притаманний світло-жовтий колір шкірки та біле забарвлення м'якуша. Форма бульби овальна.
Особливою відмінністю сорту Воларе є дуже тривале зберігання бульб!!!

Група стиглостіСередньостиглий
Кулінарний типАВ
Форма бульбОвальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкіркиСвітло-жовтий
Колір м`якушуБілий
Кількість бульб18
Вміст сухих речовин, %18,0%
Період спокоюКороткий
ПосухостійкістьВисока
Стійкість до пошкодженьСтійкий
Чорна ніжкаСтійкий
Стійкість до фітофторозу листяСтійкий
Стійкість до фітофторозу бульбСтійкий
Стійкість до парші звичайноїСтійкий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

семенной картофель Рудольф - Новинка в Украине (І репродукция) 20 кг
384.93 грн.
Опт от 4 мешок. 346.44 грн.
шт.
Купить
код 303137

Рудольф - середньопізній високоврожайний великобульбовий сорт столового призначення, має добрі смакові якості та гарний товарний вигляд, формує однорідні бульби з темно-червоним забарвленням, поверхневими вічками і білим м’якушем.
Сорт Рудольф, завдяки високому вмісту сухих речовин, придатний для переробки на фрі.
Рудольф має високу посухостійкість та стійкість до парші і до фітофторозу бульб.
Сорт Рудольф чудово придатний до тривалого зберігання.

Група стиглостіСередньопізній
Кулінарний типАВ
Форма бульб Округло-овальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкірки Червоний
Колір м`якушу Білий
Кількість бульб10
Вміст сухих речовин, %20,0%
Період спокоюДуже довгий
ПосухостійкістьВисока
Стійкість до пошкодженьСтійкий
Чорна ніжкаСтійкий
Стійкість до фітофторозу листя Стійкий
Стійкість до фітофторозу бульб Стійкий
Стійкість до парші звичайної Стійкий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

семенной картофель Гранада(Granada) (І репродукция) 20 кг
392.86 грн.
Опт от 4 мешок. 353.57 грн.
шт.
Купить
код 303201

Гранада - новий високоврожайний перспективний сорт столового призначення від німецької компанії Solana GmbH & Co. KG. Оригінатор сорту - Solana GmbH & Co. KG.
На одному кущі - 10-14 бульб. Відмінні смакові якості – 4,8 з 5 балів.
Демонструє високу стійкість до сріблястої парші.
Сорт Гранада формує особливо привабливі видовжені бульби з дуже гладенькою шкіркою та яскравим кольором.
Вегетаційний період - 100 днів. Лежкість до 7 місяців.

Сорт Гранада відносять до двох кулінарних типів: АВ.

Група стиглостіСередньостиглий сорт
Період вегетації100 днів
Кулінарний типАВ
Форма бульбВидовжено-овальна
Розмір бульбВеликі
Колір бульбиЖовтий
Кількість бульб10-14


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

Інтернет-магазин ВесноДар реалізує продукцію Solana GmbH & Co KG згідно офіційного контракту, укладеного між  ТОВ «Солана Україна» та Інтернет магазином Веснодар

ТОВ «Солана Україна» є офіційним представником відомого німецького концерну Solana GmbH & Co KG , який почав свій шлях у картоплярстві більше ніж на 100 років тому, в 1905 р.

 Solana GmbH & Co KG пропонує високоврожайні сорти картоплі німецької та голландської селекції, які підходять практично для будь-яких кліматичних зон, смаку та застосування: столова картопля, для виробництва чіпсів, пластівців, крохмалю, або для органічного землеробства.

семенной картофель Королева Анна(Queen Anne) (І репродукция) 20 кг
392.86 грн.
Опт от 4 мешок. 353.57 грн.
шт.
Купить
код 303203

Королева Анна - надзвичайно вирівняний за розміром, високоврожайний, середньоранній (80-85 днів) столовий сорт з яскравою шкіркою від німецької компанії Solana GmbH & Co. KG. Оригінатор сорту - Solana GmbH & Co. KG.
Формує найбільшу фракцію товарного врожаю (35/60). Незважаючи на ранньостиглість, має чудову лежкість.
На одному кущі сорту Королева Анна - 10-16 бульб.
Цей сорт вирощує президент Білорусії в резиденції «Дрозди»

Сорт Королева Анна відносять до кулінарного типу: В.

Група стиглостіСередньоранній сорт
Період вегетації80-85 днів
Кулінарний типВ
Форма бульбОвальна
Розмір бульбВеликі
Колір бульбиЖовтий
Кількість бульб10-16


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

[1] 2