• главная
  • Семенной картофель Ероу (І репродукция)

К покупкам

семенной картофель Семенной картофель Ероу (І репродукция) 3 кг
ТМ "Agrico"(Голландия)

 Семенной картофель  Ероу (І репродукция)
69.90 грн.
шт.
Опт от 5 пакет. 65.53 грн.
товар под заказ
код 303124
Выбрать другую расфасовку
3 кг
20 кг
Семенной картофель Ероу (І репродукция)

Ероу - ранній великобульбовий високоврожайний сорт столового призначення, стійкий до потемніння після варки, не розварюється, має гарний товарний вигляд, неглибокі вічка, білий м’якуш. Форма бульби – видовжено-овальна.
Сорт Ероу має високу пластичність, придатний для вирощування на всіх типах ґрунтів.
Сорт Ероу потребує обережного збирання, оскільки формує ніжну шкірку. Чутливий до метрибузину.
Попереднє пророщування сорту Ероу підвищує кількість бульб в кущі. Рекомендується внесення зменшеної кількості азоту. Потребує глибшої посадки.

Група стиглостіРанній
Кулінарний типАВ
Форма бульб Видовжено-овальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкірки Світло-жовтий
Колір м`якушу Білий
Кількість бульб12
Вміст сухих речовин, %18,0%
Період спокоюКороткий
ПосухостійкістьСередня
Стійкість до пошкодженьЧутливий
Чорна ніжкаСередньостійкий
Стійкість до фітофторозу листяЧутливий
Стійкість до фітофторозу бульбСтійкий
Стійкість до парші звичайноїМалочутливий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.