• главная
  • Семенной картофель Миранда(Miranda) (І репродукция)

К покупкам

семенной картофель Семенной картофель Миранда(Miranda) (І репродукция) 20 кг
ТМ "Solana GmbH & Co. KG (Солана)"(Германия)

 Семенной картофель  Миранда(Miranda) (І репродукция)
385.00 грн.
шт.
Опт от 5 сетка. 342.22 грн.
товар под заказ
код 303209
Выбрать другую расфасовку
3 кг
20 кг
Семенной картофель Миранда(Miranda) (І репродукция)

Міранда - ранній (65-75 днів) сорт, якому притаманні відмінні кулінарні якості і чудовий смак від німецької компанії Solana GmbH & Co. KG. Оригінатор сорту - Solana GmbH & Co. KG.
Сорт Міранда в кулінарії використовується для варіння (крім пюре), запікання і для картоплі фрі.
На одному кущі сорту Міранда - 10-15 бульб вагою 100-170 грам із світло-жовтою м’якоттю.
Сорт Міранда стійкий до появи темних плям та гнилі бульб. Також показує стійкість до нематод та раку картоплі. Добре зберігається.

Сорт Міранда відносять до двох кулінарних типів: ВС.

Група стиглостіРанній сорт
Період вегетації65-75 днів
Кулінарний типВС
Форма бульб Овальна
Розмір бульбВеликі
Колір бульбиЖовтий
Кількість бульбдо 10-15


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.